img_0047
Footer_line

Welk huis zou u kiezen?

vogelhuisjesroze

 

Welke diensten biedt M3 Styling aan:

 

- Verkoopstyling

- Meubelverhuur

- Fotopresentatie

- Hostess voor bezichtigingen bij bijv. Open Huizen Dag

 

Wat is verkoopstyling

Verkoopstyling is de meest effectieve vorm van marketing voor de verkoop van uw woning om de beste prijs te genereren binnen de kortst mogelijke tijd.

Waarom verkoopstyling toepassen

Zoals je elk voorwerp dat je wilt verkopen, is het raadzaam om deze zo aantrekkelijk mogelijk neer te zetten, dit geldt zeker voor een woning. Zorg voor concurrentievoordeel door toepassing van verkoopstyling. U wilt toch ook dat de kopers voor uw woning kiezen i.p.v. die van uw buren. 

Potentiële kopers beslissen binnen 30 seconden na het betreden van een woning of zij de woning wel of niet willen kopen.
Door verkoopstyling toe te passen kunt u ervoor zorgen dat de eerste indruk direct goed is.

Op welke manier kunnen wij u helpen met verkoopstyling? 

  • M3 Styling hanteert naast normale advisering ook de “hands-on aanpak”, wat inhoudt dat wij direct aan de slag gaan. Uw woning wordt binnen 1 tot 2 dagen verkoopklaar gemaakt. 
  • Als u liever zelf aan de slag wilt dan kunnen wij u hierbij adviseren, hierbij lopen wij samen door uw woning en bespreken met u de punten die van belang zijn om uw woning zo optimaal mogelijk te presenteren. Na het bezoek zullen wij hiervan een verslag maken, zodat u op uw gemak de punten nog eens na kunt lopen.

Meubelverhuur

Het is bekend dat woningen die leeg staan moeilijker te verkopen zijn dan gemeubileerde of gestoffeerde woningen. Negen van de tien mensen kunnen de mogelijkheden van een lege ruimte niet inschatten. Door sfeervolle ruimtes te creëren krijgen potentiële kopers meer gevoel bij de woning, wat een positief verkoopproces kan bewerkstelligen.
M3 Styling neemt u alles uit handen, van interieur-verhuur, accessoires, verlichting, stoffering, transport tot aan de gehele coördinatie. Indien gewenst regelt M3 Styling ook onderhoudswerkzaamheden (offertebasis).

Graag maken wij een afspraak met u om onze diensten nader toe te lichten. Wij kunnen dan uw wensen inventariseren en het dienstenpakket daarop afstemmen.

Fotopresentatie

Wij maken ook professionele fotopresentaties van uw woning (ongeveer 25 foto’s) op CD of wij verzenden het via internet, deze is te gebruiken door uw makelaar 

Hostess voor bezichtigingen

Wilt u de bezichtigingen uit besteden omdat u een keer niet zelf kunt bij een Open Huis Dag dan zorgt M3 Styling voor een hostess met makelaarservaring. 

Klik HIER voor de diensten met bijbehorende tarieven.